Ινοπλισμένες έγχρωμες τσιμεντοσανίδες (fibre cement boards)

Η ΔΟΜΟfinis, προσφέρει λύσεις πλαγιοκαλύψεων (facades) με όλα τα υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής με ελάχιστη συντήρηση. Οι ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες ήλθαν για να συμπληρώσουν την γκάμα των υλικών πλαγιοκάλυψης με μία ιδιαίτερα οικονομική λύση, ταυτόχρονα όμως αξιόπιστη και με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, στην πραγματικότητα χωρίς απαίτηση καμίας συντήρησης.

Οι ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες παράγονται από φυσικά αδρανή υλικά, υποστηριζόμενα από μη τοξικές οργανικές ίνες. Τα πανέλα μετά την απομάκρυνσή τους είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

Και σε αυτή την εφαρμογή μας εμπιστεύθηκε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, η CEMBRIT.

Οι ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες παράγονται σε φύλλα τυποποιημένων διαστάσεων, μπορούν όμως να κοπούν επί τόπου του έργου στον επιθυμητό κάναβο. Το πάχος τους είναι standard 8mm, μπορούν όμως κατόπιν παραγγελίας να παραχθούν και σε μεγαλύτερα πάχη, απαραίτητο αν απαιτείται κρυφή μηχανική στήριξη. Μια πλούσια γκάμα χρωμάτων υποστηρίζει οποιαδήποτε Αρχιτεκτονική πρόταση.

Οι ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες αναρτώνται με την λογική της αεριζόμενης πρόσοψης (facades) σε χαλύβδινο ή αλουμινένιο σκελετό είτε με μηχανική στήριξη (με βίδα ή με πριτσίνι ιδίου χρώματος) είτε κολλητά με το σύστημα SIKA TACK PANEL.

Τα πανέλα πλαγιοκάλυψης έγχρωμης ινοπλισμένης τσιμεντοσανίδας, συνδυάζουν την αντοχή με την λειτουργικότητα και καθίστανται ιδανικά για την διαμόρφωση της πλαγιοκάλυψης οποιουδήποτε κτιρίου. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ινοπλισμένων τσιμεντοσανίδων είναι η άριστη συμπεριφορά τους σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες και φυσικά η σταθερότητα των χρωμάτων στο πέρασμα του χρόνου. Η ακαυστότητα των ινοπλισμένων τσιμεντοσανίδων έρχεται να συμπληρώσει το πάνθεον των πλεονεκτημάτων.

Η ΔΟΜΟfinis, όπως σε όλα τα προϊόντα Αρχιτεκτονικών καλύψεων (facades), παρέχει ολοκληρωμένη λύση από την στατική μελέτη της αρχιτεκτονικής πρότασης έως τα τελικά κατασκευαστικά σχέδια εφαρμογής και φυσικά την τοποθέτηση με εξειδικευμένα συνεργεία στον ενδεδειγμένο σκελετό ανάρτησης.

Έργα με Ινοπλισμένες τσιμεντοσανίδες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩ

Back to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.