Κυματοειδή φύλλα επιστέγασης (corrugated sheets)

Στη ΔΟΜΟfinis είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα κυματοειδή φύλλα που προσφέρουμε. Μετά το παγκόσμιο σκάνδαλο με τα υλικά που περιείχαν αμίαντο, τα κυματοειδή φύλλα τύπου ΕΛΛΕΝΙΤ εξαφανίστηκαν τόσο από την παγκόσμια όσο φυσικά και από την Ελληνική αγορά, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις επιστεγάσεις με ένα αξιόπιστο και φθηνό υλικό.

Ώσπου ήρθε η CEMBRIT, η οποία κατασκεύασε κυματοειδή φύλλα από ινοπλισμένο τσιμέντο, κρατώντας όλα τα πλεονεκτήματα των φύλλων αμιαντοτσιμέντου (ΕΛΛΕΝΙΤ) αφαιρώντας όμως τον απαγορευμένο καρκινογόνο αμίαντο!

Η ποικιλία χρωμάτων, κυρίως όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, η διάρκεια ζωής τους και η ευκολία τοποθέτησης τα επανατοποθέτησαν στην αγορά και κερδίζουν διαρκώς μερίδιο από τις κλασσικές μεταλλικές στέγες που κάλυψαν όλο αυτό το διάστημα το κενό.

Αγροτικές αποθήκες, μεγάλα μεταλλικά κτίρια αλλά και οικονομικές και γρήγορες καλύψεις στεγών σπιτιών είναι οι κυριότερες εφαρμογές.

Φυσικά την γκάμα των κυματοειδών φύλλων συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, από τους κορφιάδες και τα τελειώματα έως τα στηρίγματα και τους εξαερισμούς.

Back to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.