Χωρίσματα WC HPL (Βακελίτη)

Η ανάγκη για χωρίσματα WC που να καλύπτουν αυξημένες ανάγκες αντιμικροβιακής προστασίας και ταυτόχρονα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με γρήγορη και εύκολη κατασκευή, έχει καταστήσει τα προδιαμορφωμένα βιομηχανικά χωρίσματα wc (cubicles) και στην Ελλάδα την πρώτη επιλογή.

Η ΔΟΜΟfinis με συνεργασία με την ELTOP κατασκευάζει και διαθέτει τα χωρίσματα ELCUBE, και πλέον είναι ο Leader στον χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Fraport επέλεξε τα χωρίσματα ELCUBE για όλα τα αεροδρόμια στην Ελλάδα που πρόσφατα ανέλαβε και ανακαίνισε. Η τοποθέτηση περισσότερων από 6.000μ2 μέσα σε ελάχιστο χρονικά διάστημα δείχνει όχι μόνο τις δυνατότητες της ΔΟΜΟfinis αλλά και του ίδιου του συστήματος.

Τα χωρίσματα ELCUBE αποτελούνται από πανέλα HPL (High Pressure Laminate), τα οποία περιβάλλονται από σκελετό αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένο και εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι ιδιότητες αυτές το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε χώρους υγρούς και με υψηλή απαίτηση υγιεινής (αποδυτήρια, χωρίσματα WC κλπ). Το HPL που χρησιμοποιούμε συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά αντιμικροβιακής επιφάνειας, καθαρισμού και πυραντοχής.
Αναλυτικά μία καμπίνα των χωρισμάτων WC (cubicles) αποτελείται από:

  • Πανέλα HPL πάχους 12mm
  • Ανεξάρτητα προφίλ αλουμινίου στέψης, για στήριξη στον τοίχο καθώς και την προσαρμογή της πόρτας σε φυσική ανοδίωση ή σε RAL επιλογής κατόπιν παραγγελίας
  • Ανοξείδωτα ρυθμιζόμενα ποδαρικά στήριξης στο δάπεδο (ρύθμιση στο 130mm έως 170mm), μεντεσέδες self closing και κλειδαριά με ένδειξη «χωρίς κλειδί» με δυνατότητα ανοίγματος απ’ έξω

Οι τυποποιημένες διαστάσεις της καμπίνας των χωρισμάτων ELCUBE είναι 2000mm ύψος και 1525βάθος, μπορούν όμως να κατασκευαστούν και σύμφωνα με τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου.

Το HPL είναι ένα υλικό που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα χαρτιού κορεσμένα με θερμοσκληρυνόμενες ρητίνες που μέσω της συνδυασμένης δράσης υψηλής πίεσης (>7 MPa) και θερμοκρασίας (140-150 οC) κατά το στάδιο της παραγωγής δίνουν ένα απόλυτα συμπαγές προϊόν κατάλληλο για πολλές χρήσεις και με εξαιρετικές ιδιότητες. Οι σπουδαιότερες από αυτές είναι η ομοιογένεια του υλικού και η πολύ υψηλή πυκνότητά του που το καθιστούν απρόσβλητο από το νερό και τα χημικά τόσο στη μάζα του όσο και στην επιφάνειά του.
Η σύνθεσή του είναι 70% χαρτί και 30% ρητίνες. Η επιφάνειά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα γδαρσίματα και στη φωτογήρανση, ενώ καθαρίζεται εύκολα με κάθε είδους καθαριστικό.

Θα τα βρείτε σε πληθώρα χρωμάτων και συνδυασμών τους.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Έργα με Χωρίσματα WC HPL

CITY OF DREAMS – ΚΥΠΡΟΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ

ΠΑΙΔΙΚΑ

RIVER WEST

MARE WEST

ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ

ΚΤΙΡΙΟ ORBIT

ΚΤΙΡΙΟ COSMOTE TV

ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ FRAPORT

Χωρίσματα WC HPL Glass

Όταν οι απαιτήσεις αισθητικής είναι αυξημένες, η λύση των γυάλινων χωρισμάτων WC είναι η απόλυτη επιλογή. Τα χωρίσματα ELCUBE GLASS αποτελούνται από κρύσταλλα securit 10mm σε αδιαφανή οπάλ αμμοβολή ή securit triplex 10mm σε πλήθος χρωμάτων. Τα περιβάλει ανοξείδωτος σκελετός ανάρτησης ενώ εξαρτήματα από ανοξείδωτο AISI 316 ατσάλι συμπληρώνουν το σύστημα το οποίο αποτελεί ένα ενιαίο τυποποιημένο σύνολο για χρήση σε κοινόχρηστους χώρους.

Οι τυποποιημένες διαστάσεις της καμπίνας των χωρισμάτων ELCUBE GLASS είναι 2000mm ύψος και 1525βάθος, μπορούν όμως να κατασκευαστούν και σύμφωνα με τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου.

Έργα με Χωρίσματα WC HPL GLASS

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Χωρίσματα Venesta

Στη ΔΟΜΟfinis με μεγάλη χαρά, τιμή αλλά και ευθύνη υποδεχόμαστε την VENESTA, την μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία χωρισμάτων WC.

Δεν είναι φυσικά τυχαίο που η VENESTA (www.venesta.co.uk) επέλεξε την ΔΟΜΟfinis ως τον αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα. Αναγνώρισαν σε μας την μοναδική τεχνογνωσία μας, την προσήλωσή μας στην ποιότητα και φυσικά την διείσδυσή μας στην Ελληνική αγορά που ξεπερνά το 50%.

Τα σύγχρονα χωρίσματα wc (cubicles) της εταιρείας Venesta αποτελούν για πάνω από 100 χρόνια σημείο αναφοράς στους χώρους υγιεινής. Έγιναν διάσημα λόγω των πρωτοποριών στο σχεδιασμό τους, της τεχνογνωσίας κατασκευής τους, των εγγυήσεων ποιότητος/after sales service, της αισθητικής & λειτουργικής τους ανωτερότητας καθώς και των εξαιρετικών α΄υλών κατασκευής.

Η Venesta είναι ηγέτης, αποτελεί την expert knowledge εταιρία στο χώρο των σύγχρονων χωρισμάτων wc. Το εξειδικευμένο προσωπικό της σε συνδυασμό με την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα της ΔΟΜΟfinis μελετούν και σχεδιάζουν το κάθε project, λαμβάνοντες υπόψη όλες τις παραμέτρους, είτε είναι παράμετροι αισθητικής και πολυτέλειας, είτε λειτουργικοί και άνεσης, είτε συγκεκριμένου budget. Προφανώς το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και λεπτομέρειες κάθε χώρου ξεχωριστά.

Συλλογές

Aqueous

Οι επιφάνειες γυαλιού σε opaque λευκό & μαύρο δίνουν να μοναδικό μινιμαλιστικό στυλ με αίσθηση πολυτέλειας. Τα αξεσουάρ και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα που το συνοδεύουν, προσδίδουν μία μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας.
Συνολικό ύψος 2150mm, διάκενο δαπέδου 50mm, γυαλιά πορτών και επιμέρους μερών laminated 11.5mm.

Award Versatile

Ευέλικτο, οικονομικό σύστημα απλής εγκατάστασης, κατάλληλο για υγρό και στεγνό περιβάλλον με ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα διαστάσεων.

Συνολικό ύψος 2100mm με διάκενο δαπέδου 100mm και τυπικό ύψος πόρτας 2000mm. Έκδοση για χώρους νηπίων και παιδιών, Συλλογή 37 κομψών χρωμάτων & 4 screen Hpl prints.

We know Εducation

Εκδόσεις για 2-11ετών και 11+ετών, κατάλληλες για τις εξειδικευμένες ανάγκες ύψους από την προσχολική μέχρι την πανεπιστημιακή εκπαίδευση & για όλους τους χώρους παιδιών. Σε 37 χαρούμενα έντονα χρώματα & εξαρτήματα anti vandal ισχυρής μηχανικής αντοχής, με ευελιξία στα διαθέσιμα ύψη πόρτας, έξυπνους μεντεσέδες αντί παγίδευσης δακτύλων, τόσο για υγρό όσο και στεγνό περιβάλλον και με χρήση υλικού από MFC, H.P.L, SOLID GRL κατάλληλο για κάθε ύψος budget και μηχανική καταπόνηση.

Quantum

Η ναυαρχίδα των πωλήσεων της εταιρίας με ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαρτημάτων. Λειτουργικό με απλή εγκατάσταση, κατάλληλο για υγρό και στεγνό περιβάλλον, με δυνατότητα χρήσης υλικών για κάθε ύψος budget. Συνολικό ύψος πόρτας 2100mm, διάκενο δαπέδου 100mm.

Titan

Ένα σύστημα σχεδίασης δάπεδο – οροφή (full height) με χαμηλό διάκενο δαπέδου για πλήρη ιδιωτικότητα, κατάλληλο τόσο για υγρό όσο και για ξηρό περιβάλλον, με ισχυρές μηχανικές αντοχές και άκαμπτα προφίλ όπου αυτό απαιτείται. Το μοναδικό με διάκενο πόρτας & οροφής 10mm.

System M Unique robust cubicle

Το βραβευμένο πατενταρισμένο σύστημα emergency access 30 δευτερολέπτων, κατ’ αποκλειστικότητας Venesta (σε πλήρη συμμόρφωση με το έγγραφο κανονισμών Μ, DDA και SSLD-3). Τυπικό ύψος πόρτας 2115mm, τυπικό διάκενο δαπέδου 150mm, σε 36 μοναδικά χρώματα.

Unity Simple & striking

Καθαρός minimal σχεδιασμός, μοντέρνα αισθητική, καλύτερη σχέση οικονομικότερης τιμής & σχεδιασμού. Διάκενο πόρτας & ταβανιού min 20mm, διάκενο δαπέδου 50mm. Κατάλληλο τόσο για υγρό όσο και για ξηρό περιβάλλον.

Back to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.