Κεραμικές πλάκες (Terracotta Tiles)

Ακολουθώντας την διεθνή τάση για εφαρμογή υλικών φιλικά προς το περιβάλλον η ΔΟΜΟfinis, προσφέρει λύσεις πλαγιοκαλύψεων (facades) με Κεραμικές πλάκες (Terracotta Tiles).

Οι Κεραμικές πλάκες (Terracotta Tiles) παρότι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται από την αρχή του αιώνα τόσο σαν δομικό όσο και σαν αρχιτεκτονικό στοιχείο, τα τελευταία χρόνια κερδίσει συνεχώς μερίδιο αγοράς στα υλικά πλαγιοκάλυψης κτιρίων.

Η Palagio Engineering δραστηριοποιείται στην κατασκευή των κεραμικών πλακών από το 1992 οπότε και τελειοποίησε τις κεραμικές πλάκες για χρήση σε εξωτερική πλαγιοκάλυψη.

Καλύπτει την πλήρη γκάμα τόσο απαιτούμενων κεραμικών στοιχείων όσο και των περσίδων ηλιοπροστασίας (Baguettes) καθώς και του σκελετού ανάρτησης

Η ΔΟΜΟfinis, όπως σε όλα τα προϊόντα Αρχιτεκτονικών καλύψεων (facades), παρέχει ολοκληρωμένη λύση από την στατική μελέτη της αρχιτεκτονικής πρότασης έως τα τελικά κατασκευαστικά σχέδια εφαρμογής και φυσικά την τοποθέτηση με εξειδικευμένα συνεργεία στον ενδεδειγμένο σκελετό ανάρτησης.

Back to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.