Αντιμικροβιακές επιφάνειες (antimicrobial surfaces)

Στη ΔΟΜΟfinis προσφέρουμε τρεις σειρές επένδυσης PVC επιφανειών που παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε όλο το φάσμα των κρίσιμων για την υγιεινή παραγόντων. Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες σκοτώνουν ενεργά τα μικρόβια και είναι πολύ αποτελεσματικές στην εξάλειψη ή την αναστολή ανάπτυξης «superbugs bacteria». Οι επενδύσεις που προσφέρουμε είναι στην πρώτη γραμμή της διατήρησης των προτύπων υγιεινής στην υγειονομική περίθαλψη, των clean rooms και του χώρου τροφίμων.

Οι αντιμικροβιακές μας επενδύσεις συνοδεύονται από τα πλέον έγκυρα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά και αποδεδειγμένα προσφέρουν την μέγιστη προστασία σε πλήθος εφαρμογών σε ιατρικές εγκαταστάσεις – χειρουργεία, άσηπτους χώρους, χώρους με αυξημένες υγειονομικές απαιτήσεις -, σε εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας, σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων και υψηλής τεχνολογίας.

Όταν οι επενδύσεις εφαρμοστούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές προσφέρουν όχι μόνο τη μέγιστη προστασία αλλά συνδυάζουν την ελάχιστη συντήρηση με την ευκολία καθαρισμού.

Τα αντιμικροβιακά φύλλα έχουν την δυνατότητα με κατάλληλη θερμική επεξεργασία στον χώρο του εργοταξίου να λυγίσουν ώστε να προστατευθούν τέλεια και οι γωνίες της τοιχοποιίας.

Τα αντιμικροβιακά φύλλα προσφέρονται με πιστοποίηση πυραντοχής κατά ΕΝ13501 στην κατηγορία Bs3d0

Προσφέρονται σε τρεις τύπους:

Αντιμικροβιακή επένδυση τοίχου 2,5 mm

Προσφέρει εξαιρετική αντιμικροβιακή απόδοση. Σκοτώνει ενεργά μικρόβια και ιούς και είναι κατάλληλο για λειτουργία χώρων όπου η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας. Έχει μια λεία – ανθεκτική επιφάνεια και διατίθεται σε έξι χρώματα.

Τυπικά μεγέθη φύλλων: 2438mm Χ 1220mm, 2744mm Χ 1220mm, 3048mm Χ 1220mm

Αντιμικροβιακή προστασία τοίχου 2mm

Προσφέρει ανώτερα επίπεδα αντιμικροβιακής προστασίας για τοίχους, γωνίες και εσοχές σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και γρατσουνιές, παρέχοντας σκληρή προστασία από κρούσεις από καροτσάκια, γρατζουνιές και λεκέδες.

Διατίθεται σε εννέα χρώματα.
Τυπικά μεγέθη φύλλων: 2438mm Χ 1220mm, 2744mm Χ 1220mm, 3048mm Χ 1220mm

Υγειονομική επένδυση τοίχου PVC 2,5mm

Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας στερεό PVC υψηλής ποιότητας και χρώματος. Δημιουργεί μια στιβαρή υγιεινή, εύκολη και καθαρή επιφάνεια. Μια ευέλικτη επένδυση, ένα προϊόν κατάλληλο για ντους, WCs και χώρους υγρού περιβάλλοντος που είναι ταυτόχρονα ασφαλής για τρόφιμα.

Διατίθεται σε 21 χρωματα.
Τυπικά μεγέθη φύλλων: 2438mm Χ 1220mm, 2744mm Χ 1220mm, 3048mm Χ 1220mm

Έργα με Αντιμικροβιακές επιφάνειες

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

MEDITERRANEO

Back to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.